Hvis det er første gang, du køber et tæppe, kan markedet derude virkelig være sindsoprivende. Du vil have et udvalg af alt fra klassiske og dyre persiske tæpper til mere overkommelige stribede kludetæpper lavet af syntetiske blandinger. Men når du er en begynder til alt dette, vil du mixe og matche din vej til noget erfaring. Og det skader heller ikke at prøve forskellige farvepaletter i dit hjem. Men at gøre alt dette kan være hårdt for din bankkonto, hvis du ikke vælger omhyggeligt. Heldigvis for os tilbyder stribede kludetæpper alt dette og mere til meget overkommelige priser. Læs videre for at lære mere om stribede kludetæpper.

  • De er omkostningseffektive

Som vi sagde tidligere, er kludetæpper overkommelige. Eftersom de er lavet af genbrugt stof, har kludetæpper, eller vi kan sige stribede kludetæpper, det med at være i den billigere ende af, hvad tæpper normalt sælges for på markedet. Dette tillader dig at vælge adskillige tæpper til priser, der kan forbavse dig! Tænk på en situation hvor en ven der tit kommer forbi, lægger mærke til et nyt tæppe eller løber hver anden måned. Dette vil helt sikkert booste dit image som en upbeat boligejer.

Den brede vifte, som priserne tillader dig at bringe ind i dit hus, hjælper dig også med at eksperimentere med, hvilken farvekombination der bedst passer i dit hjem. Dette er meget nyttigt, især hvis du selv er ved at falde til i et område, eftersom farver, som du lader til at kunne lide ved tæppeforhandleren, ofte kan fremstå malplacerede efter et par dage i dit hus. Stribede kludetæpper hjælper dig med at eksperimentere med opsætningen af dit hjem, og hjælper med at vælge et match til din personlighed og hjem.

  • Du hjælper miljøet:

Med al den snak om klimaforandringer og krisen, der snart kommer over os, ville du så ikke have det bedre, hvis du gjorde noget godt for Moder Jord? Stribede kludetæpper fra TrendCarpet er lavet af genbrugt stof, og er som oftest striber af stof lavet af bomuldstøj. Det, at de er genbrugte, betyder, at du formindsker dit forbrug, og efterlader et mindre carbon fodspor. Stykkerne af stof er rengjorte og farvede igen for at give endnu et brugbart og samtidigt økovenligt alternativ til, hvad det traditionelle tæppe ville have været. Og mønstret af striber lavet af stofstykkerne ser ekstraordinært moderne ud, og tager prisen for at være en showstopper.

Eftersom de er af bomuld, er kludetæpper også meget alsidige i forhold til de rum, de kan bruges i. Stribede kludetæpper som disse kan bruges udenfor badeværelser og køkkener for at absorbere vand og holde resten af huset fra at blive mudret til.

  • Se efter betroede producenter og forhandlere:

Eftersom stribede kludetæpper ofte ikke involverer det samme niveau af raffinement og færdighed, end hvad et orientalsk tæppe ville kræve, har nogle af kludetæpperne på markedet en mindre krydret historie, og tvivlsom arbejdspraksis kan være involveret. Tekstilfabrikker verden over benytter sig ofte af børnearbejde, og den intetanende køber eller forbruger ender op med en vare, der er skabt fra udnyttelse. For at sikre at dit tæppe er købt etisk, skal du sikre dig, at du kun køber dine produkter fra forhandlere, der kan give dig en garanti for, at børnearbejde ikke var involveret i vævningen af tæppet. Mange tæppeforhandlere sælger verificerede stykker, og ’GoodWeave’ er et eksempel på et mærke af verificering, der bruges i Amerika og nogle lande i Europa. Hold øje med sådanne tegn på bekræftelse.

Men mest af alt, med disse få pointers i hovedet skal du slå dig løs, når du vælger tæpper til dit hjem. Og nyd stænket af farver, som de stribede kludetæpper tilføjer til huset!