Forestil dig at shoppe til dit hus, du spotter et smukt tæppe på markedet, og tager det med hjem med den største glæde. Alt dette bare for at ende med at høre fra din mor, at det ikke er et ægte tæppe, det er et falsk et. Hjerteskærende, ikke? Derfor er det nødvendigt at kende forskel på, hvad der adskiller et ægte tæppe fra et falsk et. Gå igennem de følgede nøglepunkter for et ægte tæppe, og du vil aldrig behøve at bekymre dig om at blive snydt af en forhandler igen:

Stoffet Og Følelsen

Stoffet og følelsen af et ægte tæppe adskiller sig fra et falsk et. Et ægte tæppe er blødt og glat fra begge sider, hvorimod et falsk et har en hård bagside, og er lavet af syntetiske fibre. Det autentiske er lavet af uld og silke, hvilket gør det varmt og stærkt. Derfor skal du altid vende tæppet og inspicere det, før du køber det. Nogle gange kan et tæppe lavet af syntetiske fibre med en overkommelig pris være fristende at købe, men du bør vide, at det ikke vil tilføje værdi til dit hjem. Tæpper er en investering, og derfor er det nødvendigt at købe det bedste lavet af det bedste stof.

Tæppets Frynser

Processen med at lave håndvævede tæpper efterlader frynser ved enderne eller kanterne af et tæppe. Ved falske tæpper er frynserne normalt syede eller limede på, hvilket indikerer, at det ikke er et ægte tæppe. Denne undersøgelse kan igen laves ved at vende tæppet og kigge på kanterne eller enderne af tæppet. En vigtig ting at huske er, at silketæpper altid vil have silkefrynser på samme måde som ved uldtæpper. Men du vil finde bomuldsfrynser på falske tæpper. En anden faktor, der tilføjer til autenciteten, er antallet af knuder, hvilket normalt er mellem 150-250 knuder per kvadrat tomme.

Prisen Og Sælgeren

Det er nødvendigt at købe tæppet fra et kendt sted. Det er generelt butikkerne, der er ved at lukke, der laver alt fuskeriet. TrendCarpet er en online butik, du kan stole på for ægte tæpper. De tilbyder et bredt udvalg og fantastisk leveringsservice. Vi vil ikke anbefale dig at købe tæpper med store rabatter, da det i 9 ud af 10 tilfælde vil være et falsk et. Hvis tæppet, du har øje for, er billigt, så sikr dig dets autencitet. Den billige pris indikerer ofte, at det er lavet af syntetiske fibre.

Farven

En stor forskel, der separerer et ægte tæppe fra et falsk et, er farverne. Et falsk tæppe vil have blødende farver, hvorimod et ægte tæppe er lavet af naturlige, vegetabilske farvestoffer. Blødningen af farver dræber det royale look, et tæppe tilbyder dit hjem. For at undersøge kan du spørge sælgeren om at bekræfte det for dig ved at efterlade en fugtig klud på det og efter 24 timer kigge efter pletter på kluden. En autentisk sælger vil ikke tøve, hvis han gør, bør du gå din vej!